tutaj nawet dziewczyny maj± siusiaki...
Hafa³ the Kid.
Ja mam jakie¶ glany z Allegro za 180 zeta z przesy³k± w cenie. Trzymaj± siê 4/5 lat, przesz³y niejeden wall of death, pogo, b³ocko, lód, ¶nieg, piach, wszystko. Tylko nieco od wewn±trz siê sypi±. Niestety nie wiem jakiej marki s±, ale jedno jest pewne, napis "Good Shoes" mówi prawdê :3
Hafa³ the Kid.
Ja mam z HD jedne po siostrze (maj± ju¿ 4 lata, prze¿y³y 2 Brudstocki i s± w bardzo dobrym stanie B|), a drugie mam z Revenger i nie s± z³e - jedyn± wad± jest s³aba farba(?), chodzi o to, ¿e (no moje s± akurat zielone) po kopniêciu w schody (potknê³am siê oki XD) zdrapa³o siê co nieco koloru. Ogó³em polecam Ci bardzo bardzo HD. ;-;
Mia³am Wojasy dobre parê lat i by³am z nich zadowolona. Prze¿y³y nie jedno. 10 dziurek. Najwiêksza wada? Sznurówki. :F Ale to norma. Chodzi³abym w nich dalej,gdybym nie zapragnê³a 15 (Steel). Odda³am je dla biednych dzieci i teraz nosi je jaka¶ dziewczynka. :)
Tote¿ Wojasy jak najbardziej na plus,nie wiem tylko jakie s± teraz ceny.
POLECAM WOJASY! 10 kosztuj± ok. 230 z³, ale warto, s± nie do zdarcia. Prze¿y³y wszystkie festiwale i koncerty na których by³am i nadal wygl±daj± zajebi¶cie.