tutaj nawet dziewczyny mają siusiaki...
Hafał the Kid.
Ja mam jakieś glany z Allegro za 180 zeta z przesyłką w cenie. Trzymają się 4/5 lat, przeszły niejeden wall of death, pogo, błocko, lód, śnieg, piach, wszystko. Tylko nieco od wewnątrz się sypią. Niestety nie wiem jakiej marki są, ale jedno jest pewne, napis "Good Shoes" mówi prawdę :3
Hafał the Kid.
Ja mam z HD jedne po siostrze (mają już 4 lata, przeżyły 2 Brudstocki i są w bardzo dobrym stanie B|), a drugie mam z Revenger i nie są złe - jedyną wadą jest słaba farba(?), chodzi o to, że (no moje są akurat zielone) po kopnięciu w schody (potknęłam się oki XD) zdrapało się co nieco koloru. Ogółem polecam Ci bardzo bardzo HD. ;-;
Miałam Wojasy dobre parę lat i byłam z nich zadowolona. Przeżyły nie jedno. 10 dziurek. Największa wada? Sznurówki. :F Ale to norma. Chodziłabym w nich dalej,gdybym nie zapragnęła 15 (Steel). Oddałam je dla biednych dzieci i teraz nosi je jakaś dziewczynka. :)
Toteż Wojasy jak najbardziej na plus,nie wiem tylko jakie są teraz ceny.
POLECAM WOJASY! 10 kosztują ok. 230 zł, ale warto, są nie do zdarcia. Przeżyły wszystkie festiwale i koncerty na których byłam i nadal wyglądają zajebiście.